Brenger voor Bedrijven

Brenger bezorgt allerlei producten zoals meubels, bouwmaterialen, grote pakketten en witgoed. Onze koeriers worden bij elk transport beoordeeld door de klant. Hierdoor zijn onze professionele koeriers betrokken bij het eindresultaat en meest belangrijke: goede service voor de klant. Geef de transporten door in jouw eigen online portal en wij regelen de rest. Van communicatie met de klant tot last-mile bezorging. Brenger is met +1000 reviews op Google en Trustpilot de best beoordeelde (meubel)bezorger van Nederland.

Interesse?

Neem contact op

Professionele en betrokken koeriers

Regel je transport via een koerier die toch die kant op gaat. Voordelig, makkelijk en duurzaam.

Flexibiliteit en schaalbaarheid door technologie

In elke uithoek van Vlaamse en Nederlandse provincies.

Uitstekende service en persoonlijk contact

Want zo wint iedereen: koerier, klant en het milieu.

Zo makkelijk werkt het

Stap 1.

Meld je hier vrijblijvend aan voor een gratis account, wij nemen binnen één werkdag contact op met jou. Zodra jouw account is geactiveerd boek je de transporten eenvoudig in.

Stap 2.

Wij overleggen met de klant voor een datum en tijdvak waarin de aankoop wordt geleverd.

Stap 3.

De koerier levert de spullen af. We versturen wekelijks een factuur.

Reviews

“Wij werken nu ongeveer een half jaar samen met Brenger Zakelijk en dat bevalt ons uitstekend. Inboeken gaat eenvoudig en een koerier is snel gevonden. We hebben een vaste bezorgdag, maar bij uitzonderingen kan daar ook van worden afgeweken en dat werkt prima. De tarieven zijn gunstig en het contact met Brenger en de koeriers verloopt goed.”
Eigentyds
“Dankzij Brenger besparen wij een ongelooflijke hoeveelheid tijd en moeite voor het plannen en uitvoeren van onze transporten. Vanwege onze sporadische inkopen via Marktplaats en Facebook Marketplace is het gemak van Brenger een welkome aanwinst in ons dagelijks werkproces. Dat alles voor een gunstige prijs. Wij zijn helemaal happy met Brenger.”
Sixty Fruits
“Afspraken worden goed nagekomen, en de levergarantie is voor ons een zekerheid dat er toch altijd bezorgd wordt. Prijs is zeker acceptabel, en je weet vooraf precies waar je aan toe bent, een aanrader!”
SteigermeubelsXL
Hier komt het formulier naast ondanks de geselecteerde afbeeldingen

Laat je gegevens achter