Uw spullen duurzaam vervoerd met Brenger

Wegverkeer zorgt in Nederland voor meer dan 16% van alle CO2-uitstoot. Elke dag rijden er enorm veel bestelwagens rond met onbenutte ruimte. Bij Brenger vinden we dat zonde. Daarom koppelen wij Uw transportverzoek aan een koerier met onbenutte ruimte, die toch al die kant op gaat. Zo maken we het met ons platform makkelijker voor koeriers om voor u iets mee te nemen. Dat scheelt CO2-uitstoot, bespaart tijd, en levert de brenger extra geld op. Een win-win-win-situatie!

1. Bij Brenger gaan uw spullen mee met een koerier die toch al die kant op gaat

Wij vinden duurzaamheid belangrijker dan snelheid. Duurzaamheid is efficientie! De goedkoopste optie is altijd over 3 dagen of meer. Dus: krijgen wij van u meer tijd om een goede, duurzame match te vinden, dan betaal je minder. Die koerier die toevallig langs Alblasserwaard rijdt naar Breda kan namelijk beter uw kast meenemen dan iemand die 25 kilometer om moet rijden. Zo besparen we CO2!

2. We maken tweedehands shoppen makkelijker

Zet u ook altijd je zoekfunctie op 2dehands niet hoger dan 10 kilometer? Dat is met Brenger niet meer nodig. Wordt uw droombank tweedehands verkocht, in een kringloopwinkel of door iemand aan de andere kant van het land: geen probleem. Met Brenger heb je uw aankoop zó in huis. En tweedehands shoppen is duurzaam.

3. Vervoer via Brenger vereist veel minder verpakkingsmateriaal.

Al onze koeriers hebben verhuisdekens en spanbanden in huis. Dat betekent dat u producten niet volledig hoeft in te pakken, een verhuisdeken is vaak genoeg om uw spullen tegen beschadigingen te beschermen.