Hoe werkt Brenger?

Als jouw transport binnen onze garantie valt, kun je direct betalen. Als dat niet zo is, plaats je eerst jouw transport en dan zullen koeriers reageren. Lees hier hoe dat werkt.

Stap 1: Plaats je transport

Vul op de homepage de plaatsnamen in en je ziet direct de totaalprijs. Vervolgens vul je in vier stappen alle informatie in en betaal je de prijs voor het transport aan ons platform. Voor transport dat niet binnen onze garantie valt, is er ook de optie om te wachten op een aanbod van een koerier en later te betalen.

  • Je spullen worden opgehaald en bezorgd in het door jou opgegeven tijdvak,
  • De prijs die je ziet is de totale prijs, inclusief BTW en andere kosten.
  • Nieuw: Je spullen zijn standaard verzekerd tot €1.000.

Stap 2: Je ontvangt het exacte tijdvak

Zodra je hebt betaald, kunnen koeriers die deze route rijden jouw transport claimen. Daarna ontvangen de koerier en jij elkaars contactgegevens zodat jullie elkaar op de hoogte kunnen houden. Het tijdvak waarin de koerier komt is maximaal 4 uur. Wordt je transport niet geclaimd? Dan stappen wij zelf in de bus.

  • Koeriers ontvangen van onze 25.000 gebruikers gemiddeld een 9.5 voor hun professionele service.

Stap 3: De koerier komt in actie!

De koerier gaat de spullen ophalen en bezorgen in de afgesproken tijdvakken. Mocht er wat zijn, dan houdt hij jou op de hoogte!

Let op: koeriers zitten vrijwel altijd alleen in de bus. Zorg er bij zwaardere spullen voor dat iemand kan helpen met het in- en uitladen of geef aan dat je naast de koerier een extra sjouwhulp nodig hebt.

  • Bevestig het ontvangst van je spullen en de koerier wordt uitbetaald.
  • Schrijf een recensie over de koerier en vertel anderen over Brenger!
  • Nodig vrienden met jouw persoonlijke code uit om ook van Brenger gebruik te maken. Deze vind je in je persoonlijke menu onder ‘Gratis transport’.

Plaats een transport

Meer weten over Brenger?

Bekijk het filmpje:

Meer weten over Brenger?

Bekijk het filmpje: