Koerier in Rotterdam

Jouw transport, zo geregeld
home-page-hero
Ophalen en bezorgen wanneer jij het wilt
Partner van o.a. 2dehands en Marktplaats
Onderweg verzekerd tot €500
Kosteloos annuleren tot 60 uur

Snel geregeld

Het transport naar je studentenkamer makkelijk en snel geregeld via een koerier die toch die kant op gaat.

Onze koeriers komen overal

In elke uithoek van Vlaamse en Nederlandse provincies.

Elk busje op de weg gevuld

Want zo wint iedereen: koerier, klant en het milieu.

Zo makkelijk werkt Brenger

Stap 1
Vul gegevens in, kies een ophaal- en aflevertijdvak, bekijk de prijs en betaal.
Stap 2
Wij laten je weten welke professionele koerier er komt.
Stap 3
De koerier komt in actie!

Lees meer

Vind via Brenger een koerier in Rotterdam

Wil jij meubels of andere grote spullen laten vervoeren van of naar je woning in Rotterdam? Via Brenger vind je makkelijk en snel een koerier die jouw spullen kan vervoeren zonder dat jij iets hoeft te doen. Heb je iets gezien aan de andere kant van het land dat je naar Rotterdam wil vervoeren? Plaats dan jouw transport op ons platform, kies de tijdvakken waarin de koerier spullen kan ophalen en afleveren en betaal het transport.

Vervoer spullen binnen Rotterdam

Wanneer je spullen binnen Rotterdam wil vervoeren is Brenger een voordelige optie. Zo vervoer je al een bank van de Coolsingel naar Laan op Zuid voor 25 euro. In de buurt van de Markthal een kastje gezien dat vlakbij de Euromast afgeleverd moet worden: 22 euro. In elke wijk van Rotterdam, of het nou Spangen, Kralingen of Feijenoord is, kun je vervoer vinden om jouw spullen op te halen of weg te brengen.

Duurzaam en snel

Nadat je de opdracht hebt geplaatst ontvang jij in een e-mail welke koerier jouw transport gaat bezorgen en in welk door jou gekozen tijdvak het wordt opgehaald en afgeleverd.Zo heb jij het voordeligste transport voor je spullen, wordt de wereld wat duurzamer en verdient de koerier meer op zijn rit!

Van Rotterdam naar andere steden of andersom

Wanneer je iets wil laten vervoeren naar je huis in Rotterdam, is Brenger een voordelige optie. Maar ook wanneer je een bank, fiets of kast of iets anders dat niet in je auto past van bijvoorbeeld Spangen naar het Oude Noorden wil vervoeren, ben je bij Brenger op het juiste adres. Door heel Nederland rijden koeriers die ruimte over hebben. Zij kunnen je spullen meenemen op een route die ze toch al rijden. Dat maakt Brenger een gemakkelijk en goedkoop alternatief voor het huren van een busje of voor het inschakelen van een privé koerier.