Kom werken bij Brenger!

Bekijk onderaan onze vacatures
home-page-hero

HALLO! WIJ ZIJN BRENGER.

TRANSPORT WAAR JE BLIJ VAN WORDT.

Sinds 2016 doen wij er alles aan om het transport van meubels en andere grote spullen voor jou zo makkelijk en voordelig mogelijk te maken. Hoe we dat doen? Ons platform koppelt jouw transportverzoek aan een lege plek in een busje van een professionele koerier die toch al die kant op gaat.

Zo wordt het vervoeren van meubels en andere grote spullen makkelijk en voordelig, verdient de koerier extra geld op een route die hij toch al ging maken en verlagen we ook nog eens de totale CO2-uitstoot van Nederland. Win-win-win!

Sinds oktober 2016 zijn wij online en sinds de zomer van 2017 zijn we gegroeid van 2 naar 20 man sterk. Onze ambitie is Brenger dé oplossing maken voor het versturen van grote spullen in Nederland en daarna in de rest van Europa.

Om deze ambitie en dromen waar te maken, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die daarbij willen helpen. Interesse? Kijk dan eens bij onze vacatures hieronder.

Wij hebben een jong en ambitieus team. Iedereen kan met ideeën komen die we vaak ook snel testen en doorvoeren. Elke vrijdag wordt er een biertje gedronken hier in de tuin of in één van de leuke cafés hier in Amsterdam-Oost!

WE ZIJN OP ZOEK NAAR NIEUW TALENT!

BEKIJK DE VACATURES

Product Designer - Amsterdam, Netherlands

WIE WAT WAAR?

In 2018, het tweede jaar dat Brenger bestond, werden er 16.000 transporten geregeld en is er een laatste investering opgehaald waardoor er inmiddels 2 miljoen euro is geïnvesteerd. Brenger groeit snel, gebruikers zijn heel enthousiast over de service (gemiddeld ontvangen we een 9 uit 10) en raden het bij familie en vrienden aan. Ook onze partnerships met Marktplaats, BVA en Troostwijk zorgen ervoor dat steeds meer mensen ons kennen.

Begin 2019 is Brenger door Sprout genomineerd als Startup van het Jaar. Brenger is opgericht in oktober 2016 door Wisse Koedam (links) en Derk van der Have (rechts). In 2019 gaat Brenger verder met het verlagen van de totale CO2-uitstoot van Nederland. Als alle 30 miljoen bezorgingen per jaar van grote spullen bij particulieren via Brenger worden uitgevoerd, dan verlagen we de totale CO2-uitstoot van Nederland met 0,5%. Ook zijn wij aan het onderzoeken in welk volgende land wij Brenger willen gaan introduceren. Uiteindelijk willen wij dé transportoplossing zijn voor grote spullen in heel Europa.

WIL JE ZIEN WAT WIJ DOEN?

BEKIJK HET FILMPJE

WAAR KUN JE ONS VINDEN?

MAURITSKADE 55C IN AMSTERDAM

WIJ ZIJN ALTIJD OP ZOEK NAAR TALENT!

NIET GEVONDEN WAT JE ZOCHT?

Stuur een mail naar banen@brenger.nl