Brenger voor Bedrijven

Brenger bezorgt allerlei producten zoals meubels, bouwmaterialen, grote pakketten en witgoed. Onze koeriers worden bij elk transport beoordeeld door de klant. Hierdoor zijn onze professionele koeriers betrokken bij het eindresultaat en meest belangrijke: goede service voor de klant. Geef de transporten door in jouw eigen online portal en wij regelen de rest. Van communicatie met de klant tot last-mile bezorging. Brenger is met +1000 reviews op Google en Trustpilot de best beoordeelde (meubel)bezorger van Nederland.  

Interesse?

 

Neem contact op

meubels bezorgen mkb

Professionele en betrokken koeriers

De koeriers worden elk transport beoordeeld en zijn daarom gemotiveerd om uitstekende service te leveren. 

1. Het bedrijf regelt het transport

Flexibiliteit en schaalbaarheid door technologie

Onze technologie maakt het mogelijk makkelijk te boeken voor vaste prijzen. Ook in jouw regio: heel Nederland en heel Vlaanderen.

Uitstekende service en persoonlijk contact

Uitstekende service en persoonlijk contact

Wij regelen verder het transport met jouw klant en staan 7 dagen per week klaar voor vragen.

Zo makkelijk werkt het

Stap 1.

Meld je hier vrijblijvend aan voor een gratis account, wij nemen binnen één werkdag contact op met jou. Zodra jouw account is geactiveerd boek je de transporten eenvoudig in.
 

Stap 2.

Wij overleggen met de klant voor een datum en tijdvak waarin de aankoop wordt geleverd.
 

Stap 3.

De koerier levert de spullen af. We versturen wekelijks een factuur.

 

Reviews

sixty fruits

"Dankzij Brenger besparen wij een ongelooflijke hoeveelheid tijd en moeite voor het plannen en uitvoeren van onze transporten. Vanwege onze sporadische inkopen via Marktplaats en Facebook Marketplace is het gemak van Brenger een welkome aanwinst in ons dagelijks werkproces. Dat alles voor een gunstige prijs. Wij zijn helemaal happy met Brenger."

Sixty Fruits
Steigermeubels111

“Afspraken worden goed nagekomen, en de levergarantie is voor ons een zekerheid dat er toch altijd bezorgd wordt. Prijs is zeker acceptabel, en je weet vooraf precies waar je aan toe bent, een aanrader!”

SteigermeubelsXL
Eigentyds11

"Wij werken nu ongeveer een half jaar samen met Brenger Zakelijk en dat bevalt ons uitstekend. Inboeken gaat eenvoudig en een koerier is snel gevonden. We hebben een vaste bezorgdag, maar bij uitzonderingen kan daar ook van worden afgeweken en dat werkt prima. De tarieven zijn gunstig en het contact met Brenger en de koeriers verloopt goed."

Eigentyds

Onze koeriers

Interne screening
Alle koeriers worden uitgebreid intern gescreend. Enkel de best presterende professionele koeriers zijn voor jou als beschikbaar.

Reviews
De koeriers worden na ieder transport beoordeeld door onze klanten. Hierdoor zijn ze gemotiveerd om een uitstekende service te leveren.

Persoonlijk contact
De koerier brengt de klant een half uur voor aanvang op de hoogte van zijn of haar komst. 

Veelgestelde vragen

Wat kost een transport via Brenger?

De vaste prijzen die wij rekenen worden bepaald op basis van afstand, omvang en de gewenste service voor jouw bedrijf zoals bijvoorbeeld verdieping levering, extra sjouwhulp of weekend leveringen. Wil je een prijs op maat? Vul het offerteformulier in en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Brenger voor mijn bedrijf?

Er zijn vele voordelen van het gebruik van Brenger voor Bedrijven. Zo bieden wij jou voordelige vaste prijzen door heel Nederland en Vlaanderen. Daarnaast zijn enkel de beste presterende professionele koeriers beschikbaar voor jouw bedrijf. Daarbij proberen wij jou zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij plannen het transport in met jouw klanten en regelen alles van A tot Z. Wil je meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vul het offerteformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen om in aanmerking te komen voor de zakelijke voordelen?

Brenger voor Bedrijven is beschikbaar vanaf 3 transporten per week. Heb je minder dan 3 onders per week? Dan kan je via www.brenger.nl je transportopdracht plaatsen. Via de reguliere boekingsomgeving kun je je ook registreren als zakelijke klant.

 

Bekijk hier alle veelgestelde vragen.

 

Interesse? Laat je contactgegevens achter.

Liever direct contact? Neem contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

 

Mail zakelijk specialisten van Brenger   zakelijk@brenger.nl

 

Bel onze zakelijk specialisten   +31 85 888 0490

 

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00.