Deze IKEA-items kun je met Brenger laten vervoeren

pax kast ikea

 

Met Brenger kun je verschillende spullen laten ophalen en bezorgen. Je kunt deze spullen overal laten ophalen, ook bij winkels zoals IKEA. In deze blog bespreken we specifiek de verschillende IKEA-items die je met Brenger kunt laten vervoeren. 

Bank, bed of kast die niet in je auto past 
Brenger vervoert met alle liefde een bank, bed of kast die niet in je auto past. Ideaal voor een dagje shoppen bij IKEA, waarbij je de winkel altijd met meer verlaat dan je vooraf gecalculeerd had. Geen probleem voor ons! Wij schakelen een koerier in die jouw spullen bij IKEA ophaalt en thuis bij jou aflevert. 

PAX-kast
Een voorbeeld van zo’n kast is de welbekende PAX-kast. Een PAX systeem biedt je een kledingkast op maat. Het is een perfect opbergsysteem voor kleding, schoenen en accessoires. Je kunt alles zelf bepalen: de afmetingen, kleur en stijl. Het nadeel van dit concept is dat een PAX-kast bestaat uit heel veel verschillende pakketjes, die wellicht niet allemaal in je auto passen. Hiervoor kun je Brenger inschakelen. Wij zorgen dat elk pakketje veilig de oversteek maakt van A naar B.

Spullen uit de koopjeshoek
Verschillende IKEA’s in Nederland kennen een zogenaamde Koopjeshoek. Hier krijgen showmodellen, herverpakte producten, items die uit het assortiment gaan, en producten met een kleine beschadiging een nieuwe kans. Duurzaam! IKEA biedt voor deze items echter geen vaste transportservice aan. Enkele artikelen verkopen ze gemonteerd en zijn niet handig mee te nemen. Gelukkig is er bij Brenger altijd wel een koerier die toch jouw kant op moet en nog ruimte heeft in zijn bus. 
 

Meer lezen?
3 manieren om het transport van je winkel duurzaam te regelen
4 items die moeilijk met een bus te vervoeren zijn