3 manieren om het transport van je winkel duurzaam te regelen

fietskoerier

 

Bij het starten van je eigen winkel komt veel kijken. Het vervoer van de spullen die je verkoopt is misschien niet het eerste waar je aan denkt. In deze blog bespreken we drie manieren om het transport van je winkel duurzaam te regelen.

De fietskoerier 
Bevindt je bedrijf zich in een grote stad en hoeven je spullen eigenlijk maar een paar kilometer verderop bezorgd te worden? En zijn je spullen niet groter dan 60 x 60 x 40 cm groot en 10 kg zwaar? Overweeg dan om een fietskoerier in de hand te nemen. Met www.fietskoeriers.nl kun jij je spullen in maar liefst 30 grote steden snel en groen laten bezorgen. Geen benzine of diesel nodig, waardoor de uitlaatgassen achterwege blijven. 

Een elektrische bus 
Als je te maken hebt met grotere en zwaardere spullen, dan is de elektrische bus zeker een oplossing voor de vele CO2 uitstoot in de transportsector. Helaas is de aankoop van een elektrische bus duurder dan een normale bus. Later bespaar je echter wel weer geld op de brandstof. Een ander nadeel van een elektrische bus is dat het aantal kilometer dat je kunt rijden een stuk lager ligt dan bij een op benzine of diesel rijdende bus. Check van te voren of er op jouw route genoeg (snel)laadpalen aanwezig zijn, zodat je onderweg een paar keer op kunt laden. 

Brenger 
Geef je transport uit handen en laat het regelen door Brenger. Brenger neemt je transportzorgen uit handen en gaat op zoek naar een koerier die toch al die kant op gaat. De onbenutte ruimte in bestelbusjes wordt op deze manier efficiënt benut, waardoor er geen extra bestelbussen de weg op hoeven. En dat alles voor een voordelige prijs. Zo bespaar je tijd, geld en CO2. 


Meer lezen? 
Waarom je zelf geen bus wil huren
Bezorging: hoe pak je dit aan als bedrijf?