Onze diensten

Leer op deze pagina meer over wat Brenger jou kan bieden. Van deur-tot-deur op een dag die jij kiest, of heb je meer service nodig? Wij regelen het!

Spoedbezorging

Haastige spoed is zelden goed.. Maar als het dan echt moet: plaats je transport vóór 12 uur 's middags en wij garanderen bezorging. Meerprijs: 50% extra

Weekendbezorging

Alleen zaterdag tijd? Geen probleem. Onze koeriers kunnen jouw spullen ook in het weekend vervoeren. Let op! Soms geldt voor bezorging in het weekend een meerprijs, ook koeriers houden van een dagje vrij.

Avondbezorging

Kies je zelf een tijdvak? Dan is ook ophalen en afleveren in de avond mogelijk. Meerprijs: 10 euro of 15 euro, een specifiek tijdvak maakt meenemen op de route minder makkelijk.

Buitenlandbezorging

Je spullen naar het buitenland met Brenger? Dat kan. In veel gevallen vinden we een koerier, maar garanderen kunnen we het niet.

Grote afmetingen

Ook grote spullen nemen we onderweg mee. Let wel op: de maximale afmetingen die we kunnen garanderen zijn 400x160x160cm.

Extra sjouwhulp

Schakel een extra persoon in om te helpen tillen als je dat zelf niet kunt. Meerprijs: 40 euro, een extra sjouwhulp verdient ook loon!

Specifieke verdieping

Soms is bij de voordeur niet genoeg. Geef aan naar welke verdieping jouw spullen moeten en wij zorgen dat het goed komt. Meerprijs: 5 euro per gesjouwde verdieping.

Laadklep

Loodzware spullen die de camionette in moeten? Vraag een camionette met laadklep aan. Meerprijs: 50 euro, 80 euro met palletwagen. Koeriers met eigen laadklep zijn schaars!

Verhuisdekens en spanbanden

Standaard in het pakket: alles om jouw spullen te beschermen tegen schade.