Zetel, fiets of kast die niet in je auto past?

Regel het transport van grote spullen in 3 stappen!

1. Bekijk de prijs en boek

Vul op de homepage de ophaal- en afleverplaats in, de afmetingen van het voorwerp in en bekijk de prijs. Kies de eventuele extra services, zoals een sjouwhulp, etage service of een camionette met laadklep. Betaal je transport.

2. Wij houden je op de hoogte

Wij koppelen jouw transport aan de professionele koerier op de weg. Jij ontvangt een e-mail met het tijdvak van 4 uur waarin de koerier jouw spullen komt ophalen. Ook ontvang je de gegevens van de koerier zodat jullie elkaar op de hoogte kunnen houden.

3. De koerier komt in actie

De koerier haalt de spullen op en levert ze binnen het afgesproken tijdvak af. Dankzij direct contact met de koerier en de live tracking ben jij op de hoogte van de actuele bezorginformatie. Na afloop bevestig je het ontvangst en kun je de koerier beoordelen. Zo blijven we onze service verbeteren!

Bereken jouw prijs

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het betalen van een 2dehands.be/gebruikte-aankoop via Brenger?

Wanneer je een transport inboekt bij Brenger kan je gelijk betalen voor het product. De koper geeft het bedrag op dat overeengekomen is met de verkoper en vult diens rekeningnummer in. De verkoper krijgt vervolgens een email met daarin het overeengekomen bedrag en rekeningnummer ter bevestiging. Er hoeft door de verkoper geen bedrag overgemaakt te worden ter controle; de verkoper maakt het geld direct over naar Brenger, die het vervolgens vrij geeft als het transport als geleverd is gemarkeerd. De verkoper ontvangt dan binnen 5 werkdagen het overeengekomen bedrag op zijn of haar rekening.

Wat kan ik allemaal laten vervoeren?

Je kunt van alles laten vervoeren via Brenger: grote, kleine en meerdere spullen. Dagelijks worden er meubels, fietsen, pallets, groot elektro, en nog veel meer producten vervoerd. Zolang de spullen in de laadruimte van een bestelwagen passen ben je bij ons aan het juiste adres (max. 400x 180x 160cm). Zo kan je bijvoorbeeld gemakkelijk je 2dehands-, veiling- of winkelaankoop laten ophalen en thuis bezorgen op het moment dat jij het wilt.

Wat kost een transport via Brenger?

Vul bovenaan de homepage de plaatsnamen en afmetingen in en zie direct de prijs. Deze is van je keuzes afhankelijk en tijdens het proces zie je waar de meerkosten voor zijn. Afleveren op een bepaalde verdieping kost bijvoorbeeld extra. De prijs is inclusief BTW.

Worden de spullen gegarandeerd bezorgd als ik een transportverzoek plaats?

Alle transportverzoeken binnen Vlaanderen en Nederland (m.u.v. Waddeneilanden) worden gegarandeerd bezorgd binnen 7 werkdagen van de oorspronkelijk geboekte transportdag.

De garantie geldt niet:

  • als de opdracht groter is dan onze maximale afmetingen (400x180x160cm)
  • als het om een groter volume dan 12 m3 gaat
  • als het een internationaal transport is
  • als het om glas of steen gaat
  • als het om etenswaren gaat
  • als het een aanhangwagen/remorque of piano betreft
  • als het een organisme betreft

Omdat deze uitzonderingen niet binnen ons concept vallen kunnen wij niet garanderen dat een koerier zo’n transportverzoek oppakt. Echter, lukt het ons toch vaak om een koerier te vinden. Plaats daarom vooral je transportverzoek en waarschijnlijk is er snel een koerier die jouw transport kan uitvoeren! Dit is alleen niet het geval voor transporten zwaarder dan 200kg. Hier kun je geen transportverzoek voor plaatsen omdat de koeriers dit niet kunnen vervoeren.

Zijn mijn spullen verzekerd tijdens het transport?

Alle spullen die via Brenger worden verstuurd zijn tijdens het transport van voordeur tot voordeur standaard verzekerd tegen schade en diefstal tot €500. Schade die ontstaat wanneer de koerier de spullen optilt of helpt bij het optillen van de spullen binnen het huis of gebouw bij het ophaal- of afleveradres wordt niet gedekt door deze verzekering. Ook schade aan glas, printers, computers, etenswaren of schade tijdens transporten die niet binnen onze garantie vallen (groter dan 400x180x160cm, zwaarder dan 200kg of spullen die met apparatuur moeten worden in- en uitgeladen) wordt niet verzekerd. In geval van schade, vragen wij je direct telefonisch contact met ons op te nemen. Vervolgens neemt je foto’s van de schade aan het product. Daarnaast vragen we ook een beschrijving van alle schade en bewijs van je reperatiekosten of aanschafwaarde en die opsturen naar info@brenger.be
Bekijk alle FAQ's

Boek jouw transport

Onze koeriers zijn al meer dan 100.000 keer beoordeeld!

Louai

(5.0)
Very friendly, quick and perfect service.

Mohamed

(5.0)
.

Kai

(5.0)
Extremely professional and helpful. Ready to find a solution to every problem!! Highly recommended

Trippers

(4.0)
The courier made a new appointment for the delivery, but did have a very good reason for this and was very friendly and coöperative with the delivery. I will sure call for another delivery if needed in future.

Tony

(5.0)
Wasmachine en droger verhuisd. Vriendelijk, denkt mee. Proffesioneel. Ben ze onwijs dankbaar !! Bellen als ze er aan komen, goede communicatie. Gaan netjes met spullen om.

Verminder jouw CO2-uitstoot door Brenger te gebruiken

Wij koppelen jouw transport aan de koerier die de route toch al rijdt. Door niet zelf op en neer te rijden en een Brenger koerier het te laten meenemen, bespaar je gemiddeld 48.4 kg CO2💨  op een transport van 220 km. Dat staat gelijk aan de uitstoot van 26,8 hamburgers 🍔 of 89,8 douchebeurten 🚿.

In totaal hebben wij al meer dan 1.420 ton aan CO2 bespaard.

Ontdek meer