Word Brenger

Verdien extra op u rit. Meld u nu aan als koerier!
home-page-hero
500+ KvK geregistreerde koeriers
500+ KvK geregistreerde koeriers
Officiële partner van Marktplaats, BVA en Troostwijk
Elke dag meer dan 100 nieuwe transporten door heel Nederland en Vlaanderen

Bent u professioneel koerier en rijd u regelmatig rond met onbenutte ruimte?

Als je als koeriersbedrijf geregistreerd staat bij de KBO, kunt u via Brenger transportopdrachten vinden die op de route liggen: 65% van de mensen die Brenger gebruiken had zonder Brenger zelf gereden, bijvoorbeeld met een gehuurde camionette. Om toegang te krijgen tot deze transportopdrachten dien je je te registreren. Vervolgens kies u zelf welk transport u uitvoert. Zo is de klant blij, u blij, en de wereld een stukje duurzamer!

Lees hier hoe het werkt

Ik geef aan dat ik een transport wil uitvoeren, en dan?

De meeste opdrachten kun je direct claimen en inplannen. Veel opdrachtgevers betalen namelijk hun opdrachten direct bij het plaatsen. Dit maakt het voor brengers mogelijk om direct een opdracht te accepteren wanneer je het kunt doen in de opgegeven tijdvakken. Je kunt bij het claimen van de opdracht een tijdvak van 4 uur of kleiner voorstellen. Zodra je de opdracht hebt geclaimd ontvang je gelijk alle (contact) informatie over het ophaal- en afleveradres in je mail.

Er zijn ook opdrachten die nog niet betaald zijn. Bij deze opdrachten kun je aangeven dat je het transport wilt doen. Je geeft dan aan wanneer en hoe laat je de spullen kunt ophalen. Als jij en de opdrachtgever akkoord zijn over het moment van ophalen en afleveren, betaalt de opdrachtgever de beloning aan ons platform. Jij ontvangt vervolgens de (contact) informatie over het ophaal- en afleveradres en voert de opdracht uit.

Hoe vind ik een transportopdracht?

  • Als je bent geregistreerd kun je inloggen. Klik dan rechtsboven op “Opdrachten” en zoek een opdracht uit de lijst met opdrachten die op je route ligt. Als je geïnteresseerd bent in het transport, kun je een vooraf betaalde opdracht direct claimen en bij andere opdrachten aangeven wanneer je het transport kunt doen.
  • Je geeft aan welke routes je regelmatig rijdt en wij brengen je op de hoogte zodra er een opdracht is op je route. Jij hoeft dan niet meer zelf te zoeken naar transporten op deze routes. Als je bent ingelogd, kun je jouw favoriete route aangeven bij ‘Je favoriete routes’.

Hoe werkt de betaling?

Zodra jij de opdracht succesvol hebt afgerond, zorgen wij dat de vergoeding, binnen 5 werkdagen naar je wordt overgemaakt.

Verdien extra op u rit

Maak gebruik van de onbenutte ruimte in uw camionette door een transport mee te nemen op een route die u toch al rijdt.

Veel transporten

Geef u favoriete routes op of filter op locatie om transporten te ontvangen bij u in de buurt. Dagelijks meer dan 100 transporten door heel Nederland en België.

Binnen 5 werkdagen uitbetaald

Nadat u het transport succesvol hebt afgeleverd, staat u vergoeding binnen 5 werkdagen op je rekening.

Zo word u koerier bij Brenger

Stap 1
Bent u professioneel koerier? Meld je dan aan via onderstaande button.
Stap 2
U profiel wordt geverifieerd na telefonisch contact.
Stap 3
Claim een transport en voer deze uit!

Meld je aan

Koerier in beeld: Adriaan

Een veelgebruiker! Adriaan is al jaren koerier. In zijn knalgele Opel Vivano rijdt hij vanuit zijn woonplaats Purmerend door het land. In de eerste week na zijn aanmelding bij Brenger bracht hij direct 14 opdrachten rond. Dankzij zijn enthousiasme is dat aantal snel gegroeid.

Lees meer

Goed plannen, veel brengen

Martin heeft samen met zijn partner Erik een distributiebedrijf in het noorden van het land. Ze hebben drie bestelwagens en nog een aantal kleinere auto’s waarin zo’n 20 koeriers wekelijks door heel Nederland rijden. In maart 2017 ontdekten ze Brenger, waardoor het aantal transporten dat zij vervoeren is verdubbeld. Per maand voeren ze ongeveer 130 Brenger transporten uit tijdens of op de terugweg van hun vaste ritten.

Lees meer