13 rondjes om de aarde, zoveel CO2 besparen wij elke maand

Samen verlagen we onze gezamenlijke CO2-uitstoot. En daar zijn we trots op!

CO2-uitstoot van wegverkeer

20% van de Vlaamse CO2-uitstoot komt van wegverkeer. En dat kan minder! Elke dag rijden er enorm veel Bestelwagens rond met onbenutte ruimte. Niet efficiënt, duur en al helemaal niet duurzaam. Met onze innovatieve technologie creëren wij de meest efficiënte route voor het transport van grote spullen. De koerier heeft meer werk én rijdt minder onnodige kilometers. Zo verminderen we samen de CO2-uitstoot.

Onze impact

Onze missie

Elk busje, dat toch al onderweg is, zo goed mogelijk vullen. Daar wordt iedereen blij van: de koerier, het milieu en jouw portemonnee. Win-win-win! Samen kunnen CO2-uitstoot veroorzaakt door wegverkeer verlagen. Doe je mee?

Hoe we onze impact vergroten

Voorbeeld

Stel, je moet een zetel van Oostende naar Luik vervoeren. Door niet zelf op en neer te rijden en een Brenger koerier het te laten meenemen, bespaart u gemiddeld 48.4 kg CO2 op het transport van 210 km. Dat staat gelijk aan de CO2-uitstoot van 26,8 hamburgers 🍔 of 89,8 douchebeurten 🚿.

Wij zijn Brenger

Ons doel is om elke bestelwagen op de weg te vullen. Zo verdient de koerier meer geld, ontvangt de klant voordelige én duurzame service en besparen we een enorme hoop aan CO2-uitstoot.

Bent je geïnspireerd en wilt y met ons samenwerken? Ga naar de ‘Werken bij Brenger’ pagina en bekijk de openstaande vacatures. Hebt je andere vragen of suggesties? Mail dan naar info@brenger.be.

Werken bij Brenger