Brenger voor koeriers

Ben je regelmatig met onbenutte ruimte in je bus op de weg? Vind via Brenger meer opdrachten die op de route liggen en verdien extra op een rit die je toch al ging maken.

Je kunt de transporten op deze pagina bekijken. Om toegang te krijgen tot de opdrachten dien je je te registreren, dat kun je hier doen. Je hebt daarvoor nodig: je KBO nummer en een kopie van je rijbewijs voor nodig.

Wanneer word ik uitbetaald?

Alle transporten die jij succesvol hebt afgeleverd in een bepaalde week, worden allemaal week erna op vrijdag uitbetaald op het door jou opgegeven bankrekeningnummer.

Hoe snel kan ik aan de slag met Brenger?

Nadat je je hebt aangemeld, nemen we binnen enkele werkdagen contact met je op voor een online kennismaking. Na de onboarding kun je direct aan de slag met claimen van transporten die bij jouw dagroute passen.

Wat zijn de voordelen van rijden voor Brenger?

Brenger heeft een alles-in-één oplossing voor jou als koerier om je dag te plannen, nieuwe opdrachten te zoeken en extra te verdienen. Met Brenger kun je gemakkelijk eigen opdrachten combineren met Brenger-transporten. Voeg je eigen opdrachten toe in onze app en krijg gepersonaliseerde suggesties voor opdrachten in de buurt, die passen bij jouw planning. Zo rijd je nooit met een lege bus en verdien jij extra op de route die je toch al zou rijden!

Een greep van de voordelen van Brenger voor koeriers:

  • Niet hoeven zoeken naar opdrachten door het gebruik van slimme filters
  • Een gebruiksvriendelijke app
  • Nooit meer met lege busruimte rondrijden
  • Gemakkelijk je planning beheren
  • Altijd wekelijks uitbetaald
  • Dagelijks honderden transporten door heel de Benelux
  • Voor elke koerier een gevarieerd aanbod
  • Op basis van jouw laadvermogen, type voertuig en profielgegevens sorteren we de meest relevante opdrachten voor jou bovenaan de lijst
  • Gebundelde transporten (een hele route) zodat jij niet meer losse opdrachten bij elkaar hoeft te zoeken
  • Toevoegen van eigen opdrachten in onze app voor een duidelijk overzicht hoe laat je bij elke stop aankomt

Wat ga ik vervoeren?

Het merendeel van de Brenger transporten betreffen banken, tafels, fietsen, elektronica, witgoed en andere grote objecten. Maar ook het transport van veilingskavels en producten van onze klanten zoals kleine meubelzaken en grote retailers kun je via Brenger uitvoeren. In de Brenger koerier app kun je bij ieder transport zien hoe groot de te vervoeren items zijn. Zo weet je van te voren wat je van A naar B gaat brengen.

Hoeveel verdien ik met Brenger?

Bij Brenger hanteren we een uniek verdienmodel dat speciaal is ontworpen om jou als koerier in staat te stellen je inkomsten te maximaliseren. In plaats van een vast uurtarief, maken we gebruik van een dynamisch systeem dat afhankelijk is van verschillende factoren. De beloning per transport wordt bepaald aan de hand van o.a. de grootte van de items, de afstand die moet worden afgelegd en of er een etageservice is geboekt.

Via onze gebruiksvriendelijke Brenger koerier app krijg je voor het claimen van een transport direct inzicht in de beloning die eraan verbonden is. Op die manier heb jij volledige controle over je keuzes en kun je zelf bepalen welke opdrachten het meest lucratief zijn. Bovendien kun je selecteren uit opdrachten die binnen jouw route vallen, waardoor je efficiënt kunt plannen en je verdiensten kunt optimaliseren.

Wat zijn de voorwaarden om voor Brenger te rijden?

Brenger is geschikt voor zelfstandige koeriers en kleine koeriersbedrijven. Het is belangrijk dat je ervaring hebt als koerier en dat je beschikt over een eigen bus. Daarnaast dien je ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel als ZZP’er, BV of VOF. Het hebben van een geldig rijbewijs is vanzelfsprekend. Verder is het noodzakelijk dat je in je bus een verhuisdeken en spanbanden hebt, zodat het transport veilig en zonder schade kan worden vervoerd.

Indien je toegang wilt krijgen tot meer opdrachten en ook voor Brenger’s zakelijke klanten wilt rijden, is het van groot belang om je professioneel te kleden. Het dragen van goede werkschoenen en nette werkkleding is verplicht. Hiermee maak je een betrouwbare indruk op de zakelijke klanten van Brenger.

Bekijk alle FAQ’s

Heb je een andere vraag?

We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Stuur een email naar koerier@brenger.be en je hebt binnen 24 uur antwoord!

Bekijk alle opdrachten