Over Brenger

Sinds 2016 doen wij er alles aan om het transport van meubels en andere grote spullen voor u zo makkelijk en voordelig mogelijk te maken. Hoe we dat doen? Ons platform koppelt uw transportverzoek aan een lege plek in een bestelwagen van een professionele koerier die toch al die kant op gaat.

Zo veranderen we samen de ongelooflijk inefficiënte manier van grote spullen vervoeren. Verlagen we ook nog eens de totale CO2-uitstoot van Nederland en België. En verdient een koerier extra geld op een rit die hij toch al ging maken.

Onze missie

Onze missie is om elke bestelwagen, dat toch al onderweg is, zoveel mogelijk te vullen. Want daar wordt iedereen blij van: de koerier, het milieu en uw portemonnee. Win-win-win! Wij gaan voor 2,4 miljoen geregelde transporten in 2022.

Samen kunnen we de totale CO2-uitstoot van Nederland met 0,5% verlagen door de ruimte in de 1 miljoen rondrijdende bestelwagens beter te benutten! Om dit doel te bereiken werken we samen met partners als Marktplaats, BVA Auctions, Troostwijk Auctions, Onlineveilingmeester en vele meubelzaken. Doe u ook mee?

Ons team

Groepsfoto team brenger 2019

Brenger werd in 2016 opgericht door Wisse Koedam en Derk van der Have. Sinds de zomer van 2017 is het team gegroeid van 2 oprichters naar 20 man sterk. Onze ambitie is Brenger dé oplossing maken voor het versturen van grote spullen in Nederland en België en daarna in de rest van Europa.

Werken bij Brenger

Interesse om bij Brenger te komen werken?

Bekijk dan de openstaande vacatures

Kom eens langs!

Ons kantoor zit op een mooie plek aan het Oosterpark in Amsterdam. Hier zijn we elke dag bezig de website te verbeteren en te zorgen dat het platform zo goed mogelijk aansluit op de wensen van onze klanten. We horen daarom graag wat u denkt dat er beter kan of wat je juist goed vindt. Stuur ons een bericht via de chat of op info@brenger.nl, bel ons op 085-8881124 of kom een keer langs bij ons op kantoor in Amsterdam. Wij horen graag uw mening!