Altijd voordelig gebracht

Een aantal voorbeelden van wat je met Brenger kan vervoeren

Tweezitsbank
€53,-
Wasmachine
€48,-
Awesome surfboard
€42,-
Elecktrische scooter
€114,-
Kies zelf een ophaal- en aflevermoment, en vul de verdere informatie in en je ziet direct de totaalprijs.

Makkelijker en voordeliger

Jouw opties op een rij

€53,-
Huur een bestelbus / aanhanger
  € 107,-
  Meubeltransportbedrijf
   € 39,-
   Brenger

    Weten wat jouw transport kost?

    Voor jouw meubel- of veiling-aankoop, tot aan je inboedel verhuizen

    Veel gestelde vragen

    Wat kan ik allemaal laten vervoeren?

    Je kunt van alles laten vervoeren via Brenger: grote, kleine en meerdere spullen. Dagelijks worden er meubels, fietsen, pallets, witgoed, en nog veel meer producten vervoerd. Zolang de spullen in de laadruimte van een bestelbus passen ben je bij ons aan het juiste adres (max. 400x 180x 160cm). Zo kan je bijvoorbeeld gemakkelijk je marktplaats-, veiling- of winkelaankoop laten ophalen en thuis bezorgen op het moment dat jij het wilt.

    Wat kost een transport via Brenger?

    Vul bovenaan de homepage de plaatsnamen en afmetingen in en zie direct de prijs. Deze is van je keuzes afhankelijk en tijdens het proces zie je waar de meerkosten voor zijn. Afleveren op een bepaalde verdieping kost bijvoorbeeld extra. De prijs is inclusief BTW.

    Worden de spullen gegarandeerd bezorgd als ik een transportverzoek plaats?

    Alle transportverzoeken binnen Nederland (m.u.v. Waddeneilanden) worden gegarandeerd bezorgd: ook opdrachten voor dezelfde dag die vóór 12:00 geplaatst zijn.

    De garantie geldt niet:

    • als de opdracht groter is dan onze maximale afmetingen (400x180x160cm)
    • als het om een groter volume dan 12 m3 gaat
    • als het totale gewicht zwaarder dan 200kg is
    • als het om glas of steen gaat
    • als het om etenswaren gaat
    • als het een aanhangwagen/aanhanger of piano betreft
    • als het een organisme betreft

    Omdat deze uitzonderingen niet binnen ons concept vallen kunnen wij niet garanderen dat een koerier zo’n transportverzoek oppakt. Echter, lukt het ons toch vaak om een koerier te vinden. Plaats daarom vooral je transportverzoek en waarschijnlijk is er snel een koerier die jouw transport kan uitvoeren! Dit is alleen niet het geval voor transporten zwaarder dan 200kg. Hier kun je geen transportverzoek voor plaatsen omdat de koeriers dit niet kunnen vervoeren.

    Voor opdrachten binnen Vlaanderen of van Vlaanderen naar Nederland garanderen we dat we een koerier vinden, voor opdrachten van Nederland naar Vlaanderen kunnen we dat vanwege Corona nog niet garanderen.

    Zijn mijn spullen verzekerd tijdens het transport?

    Alle spullen die via Brenger worden verstuurd zijn tijdens het transport van voordeur tot voordeur standaard verzekerd tegen schade en diefstal tot €500. Schade die ontstaat wanneer de koerier de spullen tilt of helpt bij het tillen van de spullen binnen het huis of gebouw bij het ophaal- of afleveradres wordt niet gedekt door deze verzekering. Ook schade aan glas, printers, computers of etenswaren of schade tijdens transporten die niet binnen onze garantie vallen (groter dan 400x180x160cm of zwaarder dan 200kg of spullen of die met apparatuur moeten worden in- en uitgeladen) wordt niet verzekerd. In geval van schade, vragen wij je direct telefonisch contact met ons op te nemen en foto’s van de beschadigde spullen, een beschrijving van de schade en een bewijs van de reparatiekosten en/of aanschafwaarde te sturen naar info@brenger.nl.