🌳 Green Friday! Brenger doneert €5 per tweedehands transport aan Trees for All 🌳

Bezorgdienst voor nieuwe en tweedehands aankopen

Voordeliger en makkelijker dan zelf een busje huren
Tuut! Tuut!
🎶 Radar love
🎶 Born to be wild
🎶 On the Road Again
🎶 See you later, alligator
Altijd goed gebracht
Breng it on!
van

Regel het transport binnen enkele minuten

Stap 1
De volgende informatie heb je nodig van de (ver)koper: ophaalsituatie (voordeur, verdieping), mogelijke ophaalmomenten, afmetingen en gewicht, contactgegevens.
Stap 2
Bekijk direct de prijs, vul de informatie in en betaal. Je krijgt de goedkoopste prijs als het over 3 werkdagen (of later) kan worden opgehaald en bezorgd.
Stap 3
Wij laten je weten welke koerier er komt.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het betalen van een 2dehands.be/gebruikte-aankoop via Brenger?

Wanneer je een transport inboekt bij Brenger kan je gelijk betalen voor het product. De koper geeft het bedrag op dat overeengekomen is met de verkoper en vult diens rekeningnummer in. De verkoper krijgt vervolgens een email met daarin het overeengekomen bedrag en rekeningnummer ter bevestiging. Er hoeft door de verkoper geen bedrag overgemaakt te worden ter controle; de verkoper maakt het geld direct over naar Brenger, die het vervolgens vrij geeft als het transport als geleverd is gemarkeerd. De verkoper ontvangt dan binnen 5 werkdagen het overeengekomen bedrag op zijn of haar rekening.

Kan ik de betaling voor de 2dehands.be/gebruikte aankoop ook via Brenger regelen?

Ja! Sinds kort kunt je via Brenger de verkoper ook betalen voor het product. Wel zo veilig!

Begin jouw transport door de plaatsnamen in te vullen op de homepage. Vervolgens kiest je voor ‘vanaf een woning’ als type transport en daarna voor de 2dehands of gebruikte optie. Je krijgt na het beschrijven van jouw product dan de vraag of je de betaling ook via Brenger wilt laten lopen. Vervolgens vul je het bedrag in en bij de contactgegevens voeg je ook de IBAN gegevens van de verkoper toe.

Binnen 5 dagen nadat de koerier heeft aangegeven dat het product is opgehaald zal de verkoper dan worden uitbetaald. Zorg er wel voor dat het bedrag en de IBAN gegevens juist zijn, anders kan de verkoper het transport annuleren en zijn de annuleringskosten voor u.

Wat als mijn transport niet binnen de garantie valt?

Wanneer je transport niet binnen de garantie valt door bijvoorbeeld afmetingen, gewicht, of omdat deze buiten Vlaanderen en Nederland vervoerd moet worden, kunt je de opdracht plaatsen en later betalen. In 90% van de gevallen biedt zich dan alsnog een koerier aan. Lees hier meer.

Hoe werkt Brenger als ik een 2dehands.be/gebruikte-aankoop wil laten vervoeren?

Onze service wordt vaak gebruikt om 2dehands of gebruikte aankopen op te halen en te bezorgen. Hieronder staat uitgelegd hoe je dit het makkelijkst regelt:

  • Vraag aan de verkoper, voordat je het transportverzoek plaatst, op welke dag diegene aanwezig kan zijn. Het wordt het goedkoopst als het op de 3e werkdag of later kan worden opgehaald en bezorgd. Vraag daarnaast of het bij de voordeur kan worden opgehaald, wat de afmetingen zijn en of het zwaarder is dan 100kg.
  • Plaats je transportverzoek op Brenger, geef aan in welk tijdspanne het kan worden opgehaald en in welk tijdvak het kan worden bezorgd.
  • Je hoort van ons welke koerier in welk tijdspanne van 4 uur, jouw aankoop opgehaald en bezorgt worden.
  • Je en de koerier ontvangen ook elkaars telefoonnummer en e-mailadres zodat jullie elkaar op de hoogte kunnen houden. Maar hoe regelt je dan de betaling van het product? De betaling gaat via Brenger en een online payment platform, waardoor je altijd gegarandeerd bent van een veilige transactie.
Bekijk alle FAQ's

Jouw transport zo geregeld

Regel je transport via een koerier die toch die kant op gaat. Voordelig, makkelijk en duurzaam.

Onze koeriers komen overal

In elke uithoek van Nederlandse en Vlaamse provincies.

Elk busje op de weg gevuld

Want zo wint iedereen: koerier, klant en het milieu.

Voordelig transport voor je aankopen

Heb jij iets gekocht of verkocht op Facebook, Marktplaats, 2hands.be, Reliving of een ander platform? Regel dan het transport vanuit je stoel. Bij Brenger ben je namelijk op het juiste adres. Via ons platform vind jij een koerier die jouw aankoop ophaalt bij de verkoper en bij jou bezorgt zonder dat jij iets hoeft te doen.

Plaats jouw transport op ons platform, kies de tijdvakken waarin het kan worden opgehaald en afgeleverd, en betaal. Vervolgens ontvang jij in een e-mail welke koerier jouw aankoop gaat ophalen en brengen. Zo heb jij het voordeligste transport voor je aankoop, wordt de wereld wat duurzamer en verdient de koerier meer op zijn rit!

Lees meer

Verminder je CO2-uitstoot door Brenger te gebruiken!

Wij koppelen jouw transport aan de koerier die de route toch al rijdt. Door niet zelf op en neer te rijden en een Brenger koerier het te laten meenemen, bespaar je gemiddeld 48.4 kg CO2💨  op een transport van 220 km. Dat staat gelijk aan de uitstoot van 26,8 hamburgers 🍔 of 89,8 douchebeurten 🚿.

In totaal hebben wij al meer dan 3.187 ton aan CO2 bespaard.

Ontdek meer