Koerier via bezorgdienst Brenger

Jouw transport, zo geregeld
home-page-hero
Ophalen en bezorgen wanneer jij het wilt
Partner van o.a. 2dehands en Marktplaats
Onderweg verzekerd tot €500
Kosteloos annuleren tot 60 uur

Laat je spullen door een koerier vervoeren

Wil jij meubels of andere grote spullen laten vervoeren? Dan ben je bij Brenger aan het juiste adres! Via onze bezorgdienst vind jij een koerier die jouw spullen van A naar B brengt zonder dat jij iets hoeft te doen. Je plaatst jouw transport op ons platform, kiest de tijdvakken waarin de koerier jouw spullen kan ophalen en afleveren en betaalt jouw transport op ons platform. Vervolgens ontvang jij in een e-mail welke koerier jouw transport gaat bezorgen en in welk door jou gekozen tijdvak het wordt opgehaald en afgeleverd.

Zo heb jij het voordeligste transport voor je spullen, wordt de wereld wat duurzamer en verdient de koerier meer op zijn rit!

Brenger, de voordeligste manier om een koerier te vinden

Voor wie transport zoekt om spullen te laten bezorgen, is Brenger de voordeligste keuze. Via ons platform vind je binnen korte tijd een koerier die jouw spullen kan meenemen op een route die hij toch al rijdt. De bij Brenger aangesloten vervoerders zijn veelal zelfstandigen die ruimte over hebben op het moment dat ze als bezorger rondrijden. De koerier neemt jouw spullen dus mee op een bestaande route. Daardoor is bezorgdienst Brenger zo’n gemiddeld 40% goedkoper dan een ander transportbedrijf. Zo heb jij het goedkoopste transport en ontvangt de brenger een extraatje**.**

Door heel Nederland en Vlaanderen rijden koeriers

Waar je ook binnen Nederland en Vlaanderen iets naartoe wil laten brengen of vandaan wil laten halen: via Brenger vind je gegarandeerd binnen 3 dagen een koerier voor jouw transport. Van Gouda naar Groningen en van Krommenie naar Roermond: overal op de Nederlandse wegen rijden busjes met onbenutte ruimte die jouw spullen kunnen meenemen.

Vervoer van alles en nog wat via Brenger

Een kast, een bank of een badkamermeubel. Maar ook scooters, muziekinstrumenten of tuinsets. Je kunt het laten vervoeren via Brenger. Op ons platform word je gekoppeld aan een koerier die jouw spullen mee kan nemen op een route die hij of zij toch al rijdt. Je geeft aan van waar naar waar het transport moet, welke afmetingen de spullen hebben en wanneer het vervoer kan plaatsvinden. Je krijgt dan binnen korte tijd te horen wie jouw spullen meeneemt.

Snel geregeld

Het transport naar je studentenkamer makkelijk en snel geregeld via een koerier die toch die kant op gaat.

Onze koeriers komen overal

In elke uithoek van Vlaamse en Nederlandse provincies.

Elk busje op de weg gevuld

Want zo wint iedereen: koerier, klant en het milieu.

Zo makkelijk werkt Brenger

Stap 1
Vul gegevens in, kies een ophaal- en aflevertijdvak, bekijk de prijs en betaal.
Stap 2
Wij laten je weten welke professionele koerier er komt.
Stap 3
De koerier komt in actie!

Lees meer