Boek nu met 10% lentekorting 🌱

Koerier via bezorgdienst Brenger

Voordeliger en makkelijker dan zelf een busje huren
Tuut! Tuut!
🎶 Radar love
🎶 Born to be wild
🎶 On the Road Again
🎶 See you later, alligator
Breng it on!
van

Zo makkelijk werkt Brenger

Stap 1
Bekijk direct de voordelige prijs, kies een ophaal- en aflevertijdvak, vul de gegevens in en betaal.
Stap 2
Wij laten je weten welke professionele koerier er komt.
Stap 3
De koerier komt in actie!

Lees meer

Onze koeriers zijn al meer dan 100.000 keer beoordeeld!

Over koerier Homam

(5.0)
Voor het eerst gebruik gemaakt van brenger en ik beveel het aan. Homan shashada was keurig optijd van de televisie ophalen en afleveren en dat alles zonder beschadiging.

Over koerier Hicham

(5.0)
Hicham was super vriendelijk en behulpzaam en heeft het voorwerp zelfs helemaal mee naar binnen gedragen

Over koerier Khaled

(5.0)
Mooi binnen afgesproken tijd. Heldere communicatie van te voren inclusief live locatie. Top.

Over koerier Gerjen

(5.0)
Snelle en hulpvolle bezorger.

Over koerier Andrei Jim

(5.0)
Hij hielp ook nog even bij het naar binnen dragen.. Super service!
Toon meer reviews

Brenger werkt samen met

Troostwijk
Trust ecommerce logo
Kewlox
2dehands partner
Charell partner logo
Zesso
Marktplaats partner logo

Laat je spullen door een koerier vervoeren

Wil jij meubels of andere grote spullen laten vervoeren? Dan ben je bij Brenger aan het juiste adres! Via onze bezorgdienst vind jij een koerier die jouw spullen van A naar B brengt zonder dat jij iets hoeft te doen. Je plaatst jouw transport op ons platform, kiest de tijdvakken waarin de koerier jouw spullen kan ophalen en afleveren en betaalt jouw transport op ons platform. Vervolgens ontvang jij in een e-mail welke koerier jouw transport gaat bezorgen en in welk door jou gekozen tijdvak het wordt opgehaald en afgeleverd.

Zo heb jij het voordeligste transport voor je spullen, wordt de wereld wat duurzamer en verdient de koerier meer op zijn rit!

Brenger, de voordeligste manier om een koerier te vinden

Voor wie transport zoekt om spullen te laten bezorgen, is Brenger de voordeligste keuze. Via ons platform vind je binnen korte tijd een koerier die jouw spullen kan meenemen op een route die hij toch al rijdt. De bij Brenger aangesloten vervoerders zijn veelal zelfstandigen die ruimte over hebben op het moment dat ze als bezorger rondrijden. De koerier neemt jouw spullen dus mee op een bestaande route. Daardoor is bezorgdienst Brenger zo’n gemiddeld 40% goedkoper dan een ander transportbedrijf. Zo heb jij het goedkoopste transport en ontvangt de brenger een extraatje**.**

Door heel Nederland en Vlaanderen rijden koeriers

Waar je ook binnen Nederland en Vlaanderen iets naartoe wil laten brengen of vandaan wil laten halen: via Brenger vind je gegarandeerd binnen 3 dagen een koerier voor jouw transport. Van Gouda naar Groningen en van Krommenie naar Roermond: overal op de Nederlandse wegen rijden busjes met onbenutte ruimte die jouw spullen kunnen meenemen.

Vervoer van alles en nog wat via Brenger

Een kast, een bank of een badkamermeubel. Maar ook scooters, muziekinstrumenten of tuinsets. Je kunt het laten vervoeren via Brenger. Op ons platform word je gekoppeld aan een koerier die jouw spullen mee kan nemen op een route die hij of zij toch al rijdt. Je geeft aan van waar naar waar het transport moet, welke afmetingen de spullen hebben en wanneer het vervoer kan plaatsvinden. Je krijgt dan binnen korte tijd te horen wie jouw spullen meeneemt.

Verminder je CO2-uitstoot door Brenger te gebruiken!

Wij koppelen jouw transport aan de koerier die de route toch al rijdt. Door niet zelf op en neer te rijden en een Brenger koerier het te laten meenemen, bespaar je gemiddeld 48.4 kg CO2💨  op een transport van 220 km. Dat staat gelijk aan de uitstoot van 26,8 hamburgers 🍔 of 89,8 douchebeurten 🚿.

In totaal hebben wij al meer dan 3.187 ton aan CO2 bespaard.

Ontdek meer