Boek nu met 10% lentekorting 🌱

Bezorgdienst voor nieuwe en tweedehands aankopen

Voordeliger en makkelijker dan zelf een busje huren
Tuut! Tuut!
🎶 Radar love
🎶 Born to be wild
🎶 On the Road Again
🎶 See you later, alligator
Breng it on!
van

Regel het transport binnen enkele minuten

Stap 1
De volgende informatie heb je nodig van de (ver)koper: ophaalsituatie (voordeur, verdieping), mogelijke ophaalmomenten, afmetingen en gewicht, contactgegevens.
Stap 2
Bekijk direct de prijs, vul de informatie in en betaal. Je krijgt de goedkoopste prijs als het over 3 werkdagen (of later) kan worden opgehaald en bezorgd.
Stap 3
Wij laten je weten welke koerier er komt.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik bezorging door Brenger via Marktplaats boeken? 

Je betaalt voor het product op Marktplaats via een Betaalverzoek en je betaalt daarna apart voor het verzenden via Brenger met een professionele koerier. Het product kan worden bezorgd binnen 3-7 dagen na planning, inclusief standaard Stoeplevering en Onderweg verzekerd tot 1000 euro. 

Betalen voor het product op Marktplaats en verzenden met Brenger

 • Sluit een deal met de verkoper en Doe een voorstel in Berichten.
 • Vul het afgesproken bedrag in, zonder verzendkosten.
 • Kies Levering en selecteer Brenger. De geschatte prijs voor bezorging is op basis van de postcode van de advertentie en standaard Stoeplevering. De eindprijs wordt getoond na het selecteren van afleveradres tijdens het afrekenen.
 • Kies vervolgens Verstuur Betaalverzoek.
 • Na de betaling ontvang je in Berichten een betaaloverzicht en een stappenplan om de Bezorging door Brenger te regelen.

Betalen voor Verzenden via Brenger

 • De koper gaat naar Berichten en kiest Naar Brenger om voor bezorging te betalen
 • De koper controleert de afmetingen van de item(s).
 • De koper betaalt standaard Stoeplevering bij Brenger en ontvangt een betaalbevestiging per mail. De koper kan later eventuele extra services zoals Hulp met tillen bijboeken.

De bezorgdag plannen

 • Nadat de Koper heeft betaald voor de bezorging, kunnen beide partijen een bezorgafspraak plannen.
 • De Koper ontvangt een e-mail met het verzoek om de gewenste bezorgdagen door te geven.
 • De Koper selecteert minimaal 3 beschikbare dagen voor bezorging. Hierna ontvangt de Verkoper een e-mail om een ophaaldag te bevestigen.
 • Zowel de Koper als Verkoper ontvangt een afspraakbevestiging van Brenger per mail.
 • Brenger zorgt ervoor dat de item(s) worden opgehaald en gebracht op de overeengekomen dag.
 • De Koper en de Verkoper worden op de hoogte gesteld via e-mail en SMS. De avond voor het transport laat Brenger weten hoe laat de koerier komt.
 • Het transport kan worden gevolgd via de trackingpagina. Kies Naar Brenger in de Berichten om naar de trackingpagina te gaan.

Wat kost bezorging via Brenger?

De kosten voor bezorging via Brenger worden bepaald op basis van verschillende factoren, waaronder de afstand, de afmetingen van het product dat je wilt verzendenen eventuele extra services die je kiest. Wanneer je een Betaalverzoek/Betaalvoorstel via Marktplaats stuurt, kun je Brenger selecteren voor de levering. Daarin staan de geschatte kosten voor bezorging vermeld. De geschatte prijs is gebaseerd op de postcode van de advertentie en standaard Stoeplevering. De eindprijs wordt getoond na het selecteren van het afleveradres tijdens het afrekenen.

Kan mijn aankoop op een specifiek tijdstip en/of datum worden bezorgd?

Bij het boeken van de bezorging door Brenger via Marktplaats geeft de Koper zijn gewenste bezorgdagen door. De Verkoper selecteert vervolgens een dag waarop het item wordt opgehaald. Bij het doorgeven van een datum vragen we beide partijen om tussen 08:00 en 18:00 beschikbaar te zijn. De avond voor het transport ontvangt zowel de Koper als Verkoper een 4-uurs tijdvak waarin de koerier komt.

Wat houdt Stoeplevering in?

Wanneer je kiest voor Brenger om je Marktplaats-aankoop te bezorgen, boek je een standaard Stoeplevering. Bezorging wordt binnen 3-7 dagen geregeld. Standaard Stoeplevering houdt in:

 • De Verkoper zet de spullen klaar op de stoep en helpt de koerier met inladen.
 • De Koper helpt de koerier met uitladen en brengt de spullen zelf naar binnen.

De Koper kan na het boeken van een Stoeplevering optioneel extra hulp bijboeken.

Kan de koerier met sjouwhulp of laadklep komen?

Een koerier via Brenger komt standaard in een bestelbus met verhuisdekens en spanbanden. Afhankelijk van het te vervoeren item, wordt er in sommige gevallen automatisch een laadklep geboekt. Na het boeken van een standaard Stoeplevering, kan de Koper eventuele extra services bijboeken. De prijs van de service is afhankelijk van de verdieping. Extra service wordt enkel op de afleverlocatie aangeboden. Op de ophaallocatie dient de klant de spullen op de stoep klaar te zetten voor de koerier. De beschikbaarheid van een extra service is afhankelijk van het te vervoeren product.

Optie 1: Hulp met tillen

De Verkoper zet de spullen klaar op de stoep en helpt de koerier(s) met inladen. De Koper helpt de koerier(s) met uitladen. De spullen worden met de hulp van de koerier(s) naar de gewenste plek getild.

Optie 2: Volledige service 

De Verkoper zet de spullen klaar op de stoep. Op de afleverlocatie tillen de koerier(s) de spullen naar de gewenste plek.

Bekijk alle FAQ’s

Onze koeriers zijn al meer dan 100.000 keer beoordeeld!

Over koerier Ivan

(5.0)
Denkt mee, en klantvriendelijk

Over koerier Bartosz

(5.0)
Alles prima in orde

Over koerier Artak

(5.0)
Artak heeft het vervoer netjes verzorgd en is behulpzaam. Was keurig binnen de aangegeven tijdsvakken en gaf een korte tijdsindicatie een half uur voor aankomst bij het ophaal- en afleverpunt. Bij het ophaalpunt was de ervaring ook goed.

Over koerier Benyamine

(5.0)
. De koerier heeft geduldig het te transporteren object (in dit geval een kast) naar de 3e verdieping gebracht. Vriendelijke koerier, werkt netjes en op tijd. Heeft mij zelfs op de hoogte gebracht van mijn verkeerd ingevoerd telefoonnummer op de Brenger website. Ga ik direct corrigeren…

Over koerier Peter

(5.0)
Zeer correcte bezorger
Toon meer reviews

Brenger werkt samen met

Troostwijk
Trust ecommerce logo
Kewlox
2dehands partner
Charell partner logo
Zesso
Marktplaats partner logo

Voordelig transport voor je aankopen

Heb jij iets gekocht of verkocht op Facebook, Marktplaats, 2hands.be, Reliving of een ander platform? Regel dan het transport vanuit je stoel. Bij Brenger ben je namelijk op het juiste adres. Via ons platform vind jij een koerier die jouw aankoop ophaalt bij de verkoper en bij jou bezorgt zonder dat jij iets hoeft te doen.

Plaats jouw transport op ons platform, kies de tijdvakken waarin het kan worden opgehaald en afgeleverd, en betaal. Vervolgens ontvang jij in een e-mail welke koerier jouw aankoop gaat ophalen en brengen. Zo heb jij het voordeligste transport voor je aankoop, wordt de wereld wat duurzamer en verdient de koerier meer op zijn rit!

Lees meer

Verminder je CO2-uitstoot door Brenger te gebruiken!

Wij koppelen jouw transport aan de koerier die de route toch al rijdt. Door niet zelf op en neer te rijden en een Brenger koerier het te laten meenemen, bespaar je gemiddeld 48.4 kg CO2💨  op een transport van 220 km. Dat staat gelijk aan de uitstoot van 26,8 hamburgers 🍔 of 89,8 douchebeurten 🚿.

In totaal hebben wij al meer dan 3.187 ton aan CO2 bespaard.

Ontdek meer