Boek nu met 10% winterkorting ❄️

Bezorgdienst voor nieuwe en tweedehands aankopen

Voordeliger en makkelijker dan zelf een busje huren
Tuut! Tuut!
🎶 Radar love
🎶 Born to be wild
🎶 On the Road Again
🎶 See you later, alligator
Breng it on!
van

Regel het transport binnen enkele minuten

Stap 1
De volgende informatie heb je nodig van de (ver)koper: ophaalsituatie (voordeur, verdieping), mogelijke ophaalmomenten, afmetingen en gewicht, contactgegevens.
Stap 2
Bekijk direct de prijs, vul de informatie in en betaal. Je krijgt de goedkoopste prijs als het over 3 werkdagen (of later) kan worden opgehaald en bezorgd.
Stap 3
Wij laten je weten welke koerier er komt.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Kan ik de betaling voor 2ehands.be of Marktplaats-aankoop ook via Brenger regelen?

Als je kiest voor de veilige productbetaling via Brenger, betaal je niet alleen voor het transport, maar ook voor het gekochte product aan de verkoper. Brenger betaalt de verkoper uit zodra de koerier het product heeft opgehaald.
Ga naar Brenger.nl en vul het ophaal- en afleveradres in. Na het toevoegen van de item(s) wordt er gevraagd of je de betaling van het product ook via Brenger wilt laten verlopen. Hier vul je het bedrag in dat je met de verkoper hebt afgesproken en geef je zijn/haar contactgegevens op. Zorg ervoor dat alle gegevens juist zijn om eventuele annuleringskosten te voorkomen. Stem daarom eerst alles af met de verkoper.

De verkoper ontvangt dan een e-mail om zijn of haar bankrekening in te vullen en te verifiëren (let op: wij doen dit alleen via e-mail vanuit noreply@brenger.nl , nooit via WhatsApp of andere kanalen, dit kan phishing zijn).

Lees hier meer over hoe de veilige betaling voor kopers/verkopers precies werkt en waar je op moet letten.

Wat kan ik allemaal laten vervoeren?

Brenger staat klaar voor het vervoer van uiteenlopende items, of het nu gaat om grote, kleine of meerdere objecten. Ons dagelijks transport omvat een breed scala aan producten, waaronder meubels, fietsen, pallets, huidshoudelijke apparaten en meer. Zolang jouw items binnen de afmetingen van de reguliere bestelbussen passen (maximaal 400 x 180 x 160 cm), bent je bij ons aan het juiste adres. Dit maakt het bijzonder gemakkelijk om bijvoorbeeld aankopen van tweedehandswinkels, veilingen of reguliere winkels op te laten halen en op een door jouw gewenst moment thuis te laten bezorgen.

Wanneer word ik uitbetaald?

Alle transporten die jij succesvol hebt afgeleverd in een bepaalde week, worden allemaal week erna op vrijdag uitbetaald op het door jou opgegeven bankrekeningnummer.

Hoe snel kan ik aan de slag met Brenger?

Nadat je je hebt aangemeld, nemen we binnen enkele werkdagen contact met je op voor een online kennismaking. Na de onboarding kun je direct aan de slag met claimen van transporten die bij jouw dagroute passen.

Wat zijn de voordelen van rijden voor Brenger?

Brenger heeft een alles-in-één oplossing voor jou als koerier om je dag te plannen, nieuwe opdrachten te zoeken en extra te verdienen. Met Brenger kun je gemakkelijk eigen opdrachten combineren met Brenger-transporten. Voeg je eigen opdrachten toe in onze app en krijg gepersonaliseerde suggesties voor opdrachten in de buurt, die passen bij jouw planning. Zo rijd je nooit met een lege bus en verdien jij extra op de route die je toch al zou rijden!

Een greep van de voordelen van Brenger voor koeriers:

  • Niet hoeven zoeken naar opdrachten door het gebruik van slimme filters
  • Een gebruiksvriendelijke app
  • Nooit meer met lege busruimte rondrijden
  • Gemakkelijk je planning beheren
  • Altijd wekelijks uitbetaald
  • Dagelijks honderden transporten door heel de Benelux
  • Voor elke koerier een gevarieerd aanbod
  • Op basis van jouw laadvermogen, type voertuig en profielgegevens sorteren we de meest relevante opdrachten voor jou bovenaan de lijst
  • Gebundelde transporten (een hele route) zodat jij niet meer losse opdrachten bij elkaar hoeft te zoeken
  • Toevoegen van eigen opdrachten in onze app voor een duidelijk overzicht hoe laat je bij elke stop aankomt
Bekijk alle FAQ’s

Onze koeriers zijn al meer dan 100.000 keer beoordeeld!

Over koerier George

(5.0)
Ik had mijn twijfels, online iets regelen, maar het is ons 100% meegevallen, ruim op tijd, met gemak de 2 apparaten naar beneden gesjouwd, en in ons andere huis netjes op de 1e verdieping neergezet !

Over koerier Mark

(5.0)
Hele fijne, vriendelijke bezorger! Zeker aan te raden.

Over koerier Gerjen

(5.0)
Het waren moeilijke smalle straten, maar chauffeur was heel goed!

Over koerier Osama

(5.0)
Perfect

Over koerier Ebubekir

(5.0)
De koerier heeft samen met een collega de bank op zijn plek gezet. Hier hadden we niet voor betaald en er was iemand aanwezig om te helpen met tillen. Goede service!
Toon meer reviews

Brenger werkt samen met

Troostwijk
Trust ecommerce logo
Kewlox
2dehands partner
Charell partner logo
Zesso
Marktplaats partner logo

Voordelig transport voor je aankopen

Heb jij iets gekocht of verkocht op Facebook, Marktplaats, 2hands.be, Reliving of een ander platform? Regel dan het transport vanuit je stoel. Bij Brenger ben je namelijk op het juiste adres. Via ons platform vind jij een koerier die jouw aankoop ophaalt bij de verkoper en bij jou bezorgt zonder dat jij iets hoeft te doen.

Plaats jouw transport op ons platform, kies de tijdvakken waarin het kan worden opgehaald en afgeleverd, en betaal. Vervolgens ontvang jij in een e-mail welke koerier jouw aankoop gaat ophalen en brengen. Zo heb jij het voordeligste transport voor je aankoop, wordt de wereld wat duurzamer en verdient de koerier meer op zijn rit!

Lees meer

Verminder je CO2-uitstoot door Brenger te gebruiken!

Wij koppelen jouw transport aan de koerier die de route toch al rijdt. Door niet zelf op en neer te rijden en een Brenger koerier het te laten meenemen, bespaar je gemiddeld 48.4 kg CO2💨  op een transport van 220 km. Dat staat gelijk aan de uitstoot van 26,8 hamburgers 🍔 of 89,8 douchebeurten 🚿.

In totaal hebben wij al meer dan 3.187 ton aan CO2 bespaard.

Ontdek meer