Boek nu met 10% lentekorting 🌱

Jouw Marktplaats bezorgdienst

Voordeliger en makkelijker dan zelf een busje huren
Tuut! Tuut!
🎶 Radar love
🎶 Born to be wild
🎶 On the Road Again
🎶 See you later, alligator
Breng it on!
van

Brenger, dé Marktplaats ophaalservice

Stap 1
De volgende informatie heb je nodig van de Marktplaats-(ver)koper: ophaalsituatie (voordeur, verdieping), mogelijke ophaalmomenten, afmetingen en gewicht, zijn of haar contactgegevens.
Stap 2
Bekijk direct de prijs, vul de informatie in en betaal. Je krijgt de goedkoopste prijs als het over 3 werkdagen (of later) kan worden opgehaald en bezorgd.
Stap 3
Wij laten je weten welke koerier er komt.

Lees meer

De best beoordeelde Marktplaats koeriers

Over koerier Ivan

(5.0)
Denkt mee, en klantvriendelijk

Over koerier Bartosz

(5.0)
Alles prima in orde

Over koerier Artak

(5.0)
Artak heeft het vervoer netjes verzorgd en is behulpzaam. Was keurig binnen de aangegeven tijdsvakken en gaf een korte tijdsindicatie een half uur voor aankomst bij het ophaal- en afleverpunt. Bij het ophaalpunt was de ervaring ook goed.

Over koerier Benyamine

(5.0)
. De koerier heeft geduldig het te transporteren object (in dit geval een kast) naar de 3e verdieping gebracht. Vriendelijke koerier, werkt netjes en op tijd. Heeft mij zelfs op de hoogte gebracht van mijn verkeerd ingevoerd telefoonnummer op de Brenger website. Ga ik direct corrigeren…

Over koerier Peter

(5.0)
Zeer correcte bezorger
Toon meer reviews

Brenger werkt samen met

Troostwijk
Trust ecommerce logo
Kewlox
2dehands partner
Charell partner logo
Zesso
Marktplaats partner logo

Voordelig transport voor je Marktplaats aankoop

Heb jij iets moois gezien op Marktplaats en zoek je nog een ophaalservice en bezorgdienst? Dan ben je bij Brenger aan het juiste adres! Via ons platform vind jij een koerier die jouw aankoop ophaalt bij de verkoper en bij jou bezorgt zonder dat jij iets hoeft te doen. Zo kun je jouw nieuwe bank laten bezorgen, wanneer jou dat uitkomt!

Je plaatst jouw transport op ons platform, kiest de tijdvakken waarin het kan worden opgehaald en afgeleverd. Vervolgens ontvang jij in een e-mail welke koerier jouw aankoop komt brengen en in welk door jou gekozen tijdvak het wordt opgehaald en afgeleverd. Onze koeriers kunnen jouw meubels bezorgen wanneer jij dat wil. Nergens anders regel je zo makkelijker, voordelig en snel vervoer voor jouw Marktplaats aankoop.

Zo heb jij het voordeligste Marktplaats transport voor je aankoop, wordt de wereld wat duurzamer en verdient de koerier meer op zijn rit. Dat is transport via Brenger, dé Marktplaats bezorgdienst.

Bereken direct de prijs

Verminder je CO2-uitstoot door Brenger te gebruiken!

Wij koppelen jouw transport aan de koerier die de route toch al rijdt. Door niet zelf op en neer te rijden en een Brenger koerier het te laten meenemen, bespaar je gemiddeld 48.4 kg CO2💨  op een transport van 220 km. Dat staat gelijk aan de uitstoot van 26,8 hamburgers 🍔 of 89,8 douchebeurten 🚿.

In totaal hebben wij al meer dan 3.187 ton aan CO2 bespaard.

Ontdek meer